Apps for mobil

Stadig flere av våre kunder ser nå fordelen av å tilgjengeliggjøre informasjon og tjenester i egne apper for mobil og nettbrett. Appene kan være rettet mot kunder eller ansatte. Vi bistår i hele prosessen fra idé til ferdig utviklet app.

Stadig flere av våre kunder ser nå fordelen av å tilgjengeliggjøre informasjon og tjenester i egne apper for mobil og nettbrett. Appene kan være rettet mot kunder eller ansatte.

Gode mobilapper kan bidra til økt effektivitet, forbedret kundeopplevelse eller enklere informasjonsdeling. For mange virksomheter er også mobile løsninger blitt viktige kanaler for salg og markedsføring.

 

Innovit har utviklet mobilappen «Mitt Nokas». Mitt Nokas er et viktig kommunikasjonsverktøy for å nå ut til hele organisasjonen i Norge og Sverige, lett tilgjengelig via mobil for ansatte som arbeider i felt. Samarbeidet med Innovit fungerer utmerket med stikkord som smidighet, fleksibilitet og profesjonalitet.

Bjarte Falch Pedersen Konserndirektør CQO Nokas AS

Det finnes flere varianter av apper:

  • Native app
  • Web app
  • Hybrid app

Hvilken variant bør man velge? Som med alt annet er det fordeler og ulemper med alle tre alternativene. Valget avhenger blant annet av krav til tilgjengelighet, design og funksjonalitet.

Innovit AS kan tilby et solid senior miljø for apputvikling som kan skreddersy apper etter virksomhetens unike behov. Vi utvikler apper for iOS- og Android. Innovit kan bistå i hele prosessen fra idéutvikling, løsningsdesign, visuelt design, utvikling, testing, implementering, forvaltning og drift.

Ofte leverer vi apper som en del av en større løsning, eller kombinert med våre øvrige tjenester innen systemutvikling og samhandling.

Fyll ut skjemaet

Så tar vi kontakt med deg innen kort tid.