Personvernerklæring

1. Innledning

I Innovit er vi opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. Vår personvernerklæring forklarer hvorfor og hvordan vi behandler personopplysninger når du bruker innovit.no og våre tilhørende digitale tjenester.

2. Om personopplysninger og regelverket

Personopplysninger er opplysninger som kan identifisere deg som enkeltperson. All behandling av personopplysninger, slik som innsamling, registrering, lagring og utlevering er underlagt særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven.

Dette er et lovverk som både gir deg rettigheter og Innovit et ansvar for at behandlingen skjer i samsvar med loven. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

3. Hvilke opplysninger samler vi inn

Vi behandler både personlig identifiserbar informasjon, og ikke-personlig identifiserbar informasjon, men vi behandler uansett ikke sensitive personopplysninger om deg i våre systemer.

Ikke-personlig identifiserbar informasjon

Ikke-personlig identifiserbar informasjon er opplysninger som ikke avslører din personlige identitet. Innhold i informasjonskapsler/cookies kan være av en slik art.

Personlig identifiserbar informasjon

Vi samler inn og behandler følgende opplysninger:

· Når du fyller ut kontaktskjema eller laster ned informasjonsmateriell på våre nettsider må du registrere navn og epostadresse, slik at vi får kontaktet og eventuelt sendt materiellet til deg.

· Ved å melde deg på våre arrangementer må du registrere personopplysninger som for eksempel navn, e-postadresse, telefonnummer, firma og stillingstittel. Dette er informasjon vi trenger for å tilpasse arrangementets innhold og format best mulig.

· Hvis du kontakter oss, kan vi ta vare på korrespondansen, inkludert informasjon du har oppgitt for at vi skal kunne behandle denne henvendelsen.

4. Deling av opplysninger

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med andre selskap, med unntak av samarbeidspartnere som trenger opplysningene for å kunne levere tjenester til oss. Dersom vi utleverer personopplysninger, inngår vi avtaler med de aktuelle tredjepartene som begrenser deres anledning til å bruke opplysningene.

Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov, eksempelvis til offentlige myndigheter dersom det foreligger rettskjennelse for etterforsking av lovbrudd.

5. Dine rettigheter og administrering av personopplysninger

Du kan selv få innsikt i og påvirke bruk av, samt å få slettet personopplysninger vi har om deg ved å kontakte post@innovit.no.

6. Om markedsføring via e-post

Når du melder deg på et av våre arrangementer vil vi gjerne sende deg informasjon relatert til arrangementet. Dette kan vi ikke gjøre uten at du har godkjent at vi gjør det. Du kan når som helst be om mer informasjon, eller melde deg av arrangementet. Vi kan heller ikke lagre informasjon om deg i vår kundedatabase og eller sende deg markedsrelatert informasjon på generell basis, som f. eks. invitasjoner til arrangementer eller spørreundersøkelser uten ditt samtykke. Personopplysninger du avgir til oss benyttes for at vi skal kunne yte deg bedre service og tjenester, og brukes bare i tråd med det aktuelle formålet og på en sikker måte. Ønsker du ikke lenger å motta informasjon fra oss kan du melde fra om dette når som helst. Din e-postadresse og eventuell annen tilhørende informasjon vil da bli slettet.

7. Innhenting av opplysninger om brukere av innovit.no

På innovit.no logger vi anonym informasjon om alle besøkende, altså informasjon som ikke kan spores tilbake til deg som enkeltperson. Til dette benytter vi såkalte cookies. Informasjonskapsler – eller cookies – er en liten tekstfil som legges i din nettlesers internminne som gjør at vi kan se hva du trykker på, hvordan du navigerer på nettsiden samt hvordan innholdet på nettsiden presterer. Vi samler også inn informasjon om navigasjon, tid for besøk og så videre. Dette gjør vi slik at vi best mulig kan tilpasse innholdet på nettstedet til deg som bruker.

Vi benytter analyseverktøyet Google Analytics å studere trafikk, bruksmønstre og trender på nettstedet. Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om deg som bruker. Dataene som samles inn lagres på Googles tjenere.

Vi benytter også sporingskoder for å referere til sporingsoppsett og tracking til tredjepartsløsninger som Universal Analytics/Google Analytics. Dette gjør vi for optimalisering av nettsiden og markedsføringstjenester. Alt av sporingskoder kjøres og håndteres via Google Tag Manager.

8. Sosiale medier

Nettstedet vårt inneholder funksjoner for sosiale medier, som «liker-knapp» for Facebook og LinkedIn. Disse funksjonene registrerer ikke IP-adressen din eller hvilken side du åpner på nettstedet vårt, og de kan ikke lagre informasjonskapsler. Funksjoner for sosiale medier driftes av Innovit AS. Din bruk av slike funksjoner er underlagt personvernerklæringen til selskapet som leverer dem.

Facebook-kontoen til Innovit behandles av Innovit AS. Vi bruker Facebook Conversion Tracking Pixel til å spore og forbedre våre markedsføringskampanjer på Facebook. Les mer om annonser på Facebook [https://www.facebook.com/business/products/ads] og hvordan du selv kan justere dine personlige innstillinger på Facebook.

9. Endringer av personvernerklæringen

Vi vil med jevne mellomrom kunne oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette.

10. Kontaktinformasjon

Innovit.no eies og driftes av Innovit AS, organisasjonsnummer 992 967 137. Har du spørsmål om vår personvernerklæring eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss på post@innovit.no.